2019 Kambodsja

Kambodsja

Sykkeltur i Kambodsja påsken 2019

Dag 10
Ankomst Phnom Penh. Besøk på  Toul Sleng Prison museum. Det er et dystert vitnesbyrd om Kambodsjas blodige år under Pol Pot(1975-1979). Vi prøver også å rekke et besøk i Kongepalasset og Sølvpagodaen. Innsjekking på hotellet. Etter middag på restaurant anbefales spasertur på den brede promenaden langs elven. Overnatting på Ohana Hotel i Phnom Penh.

DAG 11 MANDAG 22.APRIL PHNOM PENH – SIEM REAP, SYKKELFRI DAG

I dag reiser fra Phnom Penh til Siem Reap, (6-7 t). Siem Reap vil være vår base for å oppleve Angkor Wat og sporene etter det gamle Khmer riket. Etter innsjekk på hotellet blir det anledning til spasertur i sentrum av Siem Reap, som blant annet er kjent for sin «Pub street» og rikholdige markeder. Overnatting på Tara Angkor Hotel.

DAG 12 TIRSDAG 23.APRIL SIEM REAP OG ANGKOR WAT, CA 37KM

På stier gjennom skogen sykler vi i dag inn i det imponerende Angkor området. Med sine nærmere en million innbyggere var det hovedstaden i det mektige Khmerriket for 700- 1000 år siden. Nå er det meste dekket av skog, men templer og ruiner finnes fortsatt i fleng. Best bevart er det største tempelet av alle, Angkor Wat.

DAG 13 ONSDAG 24.APRIL SIEM REAP, CA 40 ELLER 57KM

Vi sykler på idylliske grusveier gjennom landsbyer og utenfor de største turistområdene i Siem Reap. Turen går til det mosegrodde tempelet Beng Mealea som ble bygget på 1200-tallet. Lunsj etter sykkelturen.